Probleem voor Mignolet? 'Liverpool wil Engelse international binnenhalen'

Probleem voor Mignolet? 'Liverpool wil Engelse international binnenhalen'

19-04-2017 09:37

Simon Mignolet is momenteel de onbetwiste titularis onder de lat bij Liverpool. De voorbije weken toonde hij zijn waarde met enkele belangrijke saves. Desondanks worden The Reds opnieuw gelinkt met een doelman. En het is geen onbekende.

Liverpool gaat volgens The Sun komende zomer een poging wagen om Joe Hart over te nemen van Manchester City. De doelman wordt dit seizoen verhuurd aan het Italiaanse Torino en hoeft komend seizoen niet op nieuwe kansen te rekenen bij City. Liverpool wil daarop inspelen door een bod uit te brengen op de sluitpost. De Premier League-club heeft 24 miljoen euro veil voor de dertigjarige Hart.

Voor Mignolet zou dit een stevige opdoffer zijn. Vorige zomer haalde trainer Jürgen Klopp al Loris Karius naar Anfield. Die startte geblesseerd aan het seizoen en Mignolet speelde goed. Desondanks kreeg de Duitser uit het niets zijn kans in de loop van de competitie, maar na enkele zwakke prestaties nam Mignolet zijn plaats weer in. Met Hart zou hij een te duchten concurrent krijgen.