Club geeft de titelstrijd niet op: 'Het zit RSCA nu mee, wij moeten daar winnen'

Club geeft de titelstrijd niet op: 'Het zit RSCA nu mee, wij moeten daar winnen'

18-04-2017 20:05

Club Brugge deed afgelopen maandag een slechte zaak in de strijd om de titel. Op bezoek bij Zulte Waregem raakte het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Ondanks de mindere resultaten denkt men bij Club zeker nog niet aan opgeven.

Ruud Vormer wil daar helemaal nog niet van weten. Hij blijft de moed erin houden. "Het zijn en blijven de Play-Offs en daarin kan alles gebeuren. Komende zondag spelen we tegen Anderlecht en daar moeten we gewoon proberen winnen. Ik weet ook dat het heel lang geleden is dat we daar nog wonnen, maar het kan natuurlijk wel", vertelt hij op de website van Club Brugge.

Volgens hem is er in de groep ook helemaal geen sprake van demotivatie. "Iedereen doet zijn uiterste best, maar het zit op dit moment niet echt mee. Neem nu Anderlecht bijvoorbeeld tegen Oostende. Ze krijgen een penalty tegen, maar hun doelman pakt hem. Zij hebben op dit moment de meeval die wij vorig seizoen in deze fase hadden."

"We moeten deze situatie gewoon proberen om te draaien. Te beginnen tegen Anderlecht komende zondag. Daar moeten we nu toch maar eens zien te winnen", besluit hij hoopvol.