Ex-Standardman gooit twee namen in de vuilbak: Wat gaan zij ons bijbrengen?

Ex-Standardman gooit twee namen in de vuilbak: "Wat gaan zij ons bijbrengen?"

18-04-2017 19:35

Standard moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer, Aleksandar Jankovic is van het toneel verdwenen. Benjamin Nicaise hoopt dat Standard de fans eens écht verrast en niet weer vist in dezelfde vijver.

Yannick Ferrera en Jankovic waren niet bepaald creatieve keuzes, ze lagen allebei relatief voor de hand. Nicaise hoopt dat Standard nu eens iets anders gaat proberen.

"Vercauteren, Maes... Het zijn altijd dezelfden! Wat gaan zijn nog bijbrengen aan het Belgische voetbal? Het zijn de trainers die uit het buitenland gekomen zijn die een nieuwe impuls aan het Belgische voetbal gegeven hebben. Kijk naar René Weiler. Hij werd afgebrand, maar zonder ongelukken wordt hij wel kampioen", aldus Nicaise bij RTBF.

Nicaise vindt dat Standard het roer nu moet omgooien. "Misschien moet Standard maar eens buiten de landsgrenzen gaan kijken. Altijd maar terugvallen op Maes, Vercauteren of types als Georges Leekens... Het is precies een stoelendans. Laszlo Bölöni is nog altijd één van de beste trainers die ik gehad heb. Maar er zijn nog andere opties."