Anderlechtman vreest: AA Gent is onze grootste concurrent

Anderlechtman vreest: "AA Gent is onze grootste concurrent"

18-04-2017 17:00

Anderlecht en Club Brugge leken er een tweestrijd van te maken voor de titel, maar Club Brugge staat nu al op zes punten. Dat geldt ook voor AA Gent, maar Michel Verschueren heeft kennelijk iets meer schrik voor die ploeg.

De inmiddels 86-jarige Verschueren rekent zich nog niet rijk voor de landstitel. "Ik zeg nooit dat we kampioen worden, in tegenstelling tot sommige supporters. Bij enkele van hen heb ik op mijn Twitter het enthousiasme wat moeten temperen. We moeten kalm blijven, het is te vroeg om te lachen. Er zijn nog zeven matchen te gaan, dat zijn 21 punten", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Verschueren denkt vooral dat Hein Vanhaezebrouck nog stokken in de wielen zal steken. "Alles kan nog gebeuren, al zitten we wel in een goede positie. Als we Club kunnen kloppen, en KV Oostende raapt iets bij AA Gent, dan ziet de situatie er heel mooi uit. Ik beschouw AA Gent als de grootste concurrent. Club Brugge schrijf ik niet af, ze kunnen zondag verrassen. Maar als we blauw-zwart kloppen, dan is AA Gent onze grootste concurrent."