'Januzaj neemt belangrijk besluit over zijn toekomst'

'Januzaj neemt belangrijk besluit over zijn toekomst'

17-04-2017 08:15
1

Adnan Januzaj wordt dit jaar door Manchester United uitgeleend aan Sunderland, maar een terugkeer lijkt onwaarschijnlijk. Januzaj heeft in liefst 22 wedstrijden geen enkel doelpunt gemaakt, maar gaf wel drie assists. Hij hoopt dan ook dat een club uit de Premier League zal happen voor hem.

Volgens een bron binnen Manchester United ligt zijn toekomst in Engeland. "Adnan wil in Engeland blijven. Hij gaat de club wel verlaten, want Mourinho wil hem niet meer. Hij heeft ook geen echt goed seizoen gehad bij Sunderland. Er gaat gepraat worden tussen zijn kamp en United in de komende maand. Hij heeft verteld dat de Premier League zijn eerste keuze is, hij woont graag in Engeland", klinkt het in The Sun.

Eerder raakte bekend dat Januzaj interesse geniet vanuit Frankrijk. Marseille, Lyon en zelfs PSG houden hem in de gaten. Hij wil echter pas praten over buitenlandse voorstellen als hij geen enkel perspectief meer heeft in de Premier League. Bij Sunderland blijven is enkel een optie als die club niet degradeert.