Noodlot slaat toe voor Pallieter, einde seizoen omwille van hardnekkige ziekte

Noodlot slaat toe voor Pallieter, einde seizoen omwille van hardnekkige ziekte

16-04-2017 23:06

Lierse SK kan dit seizoen geen beroep meer doen op Thomas Wils. De middenvelder moet door een hardnekkige ziekte verstek geven voor de rest van het seizoen. Dat meldt de club via de officiële website.

Bij Lierse was er zaterdag tegen Sint-Truiden (2-1) weer geen spoor van Wils. De middenvelder was al voor de tweede keer op rij afwezig wegens ziekte. 'Bij een eerste onderzoek enige tijd terug bleken Thomas zijn bloedwaarden te afwijkend te zijn, wat een vorm van klierkoorts deed vermoeden', klinkt het op de website.

Het blijkt ook erger dan verwacht te zijn. 'Na verder onderzoek eerder deze week werd de effectieve oorzaak hiervoor gevonden, onze middenvelder kampt inderdaad met een hardnekkige klierkoorts. Zijn situatie wordt week na week opgevolgd, maar gezien de negatieve evolutie die voorlopig wordt vastgesteld, lijkt het seizoen erop te zitten voor Wils', aldus Lierse.

Naast Wils moet de club het ook zonder Dylan De Belder doen. De spits liep een blessure op aan de hamstrings. Daardoor is hij nog een tweetal weken out. Manuel Benson en Jonas Vinck zijn dan weer onzeker voor de volgende partij.