Scorende Carrasco stuwt Atlético naar makkelijke zege tegen Osasuna

15-04-2017 21:32

Atlético Madrid heeft op de 32e speeldag in de Primera Division simpel met 3-0 gwonnen tegen Osasuna. Rode Duivel Yannick Carrasco was de man van de wedstrijd met twee doelpunten.

De flankaanvaller zette zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong met een knap afstandschot. Meteen na de pauze verdubbelde Carrasco de score met een rake kopbal. Linksachter Felipe Luis legde iets later de 3-0 eindstand vast.

Atlético kon nog verder uitlopen, maar liet twee penalty’s onbenut. Carrasco vertikte eerst zijn hattrick te vervolledigen en ook Thomas slaagde er één minuut later niet in om te scoren vanop de penaltystip.

Altético blijft derde in de Primera Division, op tien punten van stadsrivaal Real Madrid.