OPSTELLING: Verrassende naam bij Waasland-Beveren, KV Mechelen zonder spits

OPSTELLING: Verrassende naam bij Waasland-Beveren, KV Mechelen zonder spits

15-04-2017 17:22

Een maagdelijke nul staat nog steeds achter de naam van Waasland-Beveren in de tussenstand van poule A uit Play-Off 2. Om dat cijfer weg te vegen, moeten de Waaslanders zaterdagavond thuis proberen winnen van KV Mechelen. Dat gaat dan weer voluit voor Europees voetbal, al doet het dat zonder spits... 

Om toch nog iets van de nacompetitie te maken, heeft Cedomir Janevski één verrassing in petto. In de centrale as van de defensie kiest de Macedoniër namelijk voor een debutant. De twintigjarige Maximiliano Caufriez moet extra stabiliteit brengen in de achterhoede. Vorig seizoen kwam de verdediger al tot een handvol optredens voor zijn club, maar deze jaargang wachtte hij nog op speelminuten. Voor het overige start Waasland-Beveren met de verwachte namen.

Bij KV Mechelen gelooft men nog steeds in een positieve afloop van Play-Off 2. Dan zullen er in Beveren wel punten gesprokkeld moeten worden. Yannick Ferrera vat de belangrijke uitwedstrijd, deels noodgedwongen, aan zonder spits. Dimitris Kolovos is lange tijd out, terwijl Nicholas Verdier op de bank start. Randall Leal krijgt voor de tweede week op rij een kans in de basis.