Club Brugge mag Koeman bedanken: Dan was ik geslaagd bij Feyenoord

Club Brugge mag Koeman bedanken: "Dan was ik geslaagd bij Feyenoord"

15-04-2017 08:30

Ruud Vormer (29) vindt het jaren na dato nog steeds jammer dat hij nooit is doorgebroken bij Feyenoord. De middenvelder, die sinds 2014 voor Club Brugge, heeft naar eigen zeggen nooit een échte kans gehad van trainer Ronald Koeman. 

"Ik blijf het zonde vinden hoe het bij Feyenoord is gegaan. Ronald Koeman heeft me uiteindelijk niet een echte kans gegeven", vertelt Vormer in een uitgebreid interview met De Telegraaf. "Als ik speelde, was dat als controlerende middenvelder. Maar als ik bij Feyenoord de gelegenheid had gekregen om op dezelfde manier te spelen als nu bij Club Brugge, dan was ik in Rotterdam geslaagd. Daar ben ik van overtuigd."

"Natuurlijk had ik te maken met zware concurrentie: jongens als Immers, Clasie en Vilhena. Voor mijn gevoel kon ik daar wel tegenop, maar Koeman had een duidelijke voorkeur voor het middenveld. Hij zag het blijkbaar niet helemaal in me zitten", vervolgt de sterkhouder van Club Brugge.

"Al speelde ik goed, dan stond ik er de keer erop toch weer naast. Als je regelmatig op maandagavond met de reserves moet voetballen dan word je daar niet vrolijk van. Maar als ik er op terugkijk, heb ik ondanks alles bij Feyenoord toch een mooie tijd gehad."