Bruggeling wil weg in de zomer: Ze volgen mij nog steeds

Bruggeling wil weg in de zomer: "Ze volgen mij nog steeds"

14-04-2017 08:00

Björn Engels speelt geen al te best seizoen bij Club Brugge, maar dat betekent niet dat hij deze zomer sowieso blijft. Meer nog: in Het Laatste Nieuws verklapt hij dat zijn nieuwe bestemming waarschijnlijk al kent. 

--> SPANNING! Club kan eindelijk nog eens winnen: 3,80 keer je inzet!

Engels noemt de ploeg in kwestie niet, maar het is duidelijk dat het om meer gaat dan vage interesse. "Ik weet ongeveer wel wat mijn bestemming zal worden, al weet je het met transferperiodes nooit. Ik was vorig jaar gecharmeerd door de interesse van een club en ze volgen mij nog steeds op de voet. Daarnaast zijn er nog een paar andere ploegen", zo vertelt Engels eerlijk.

Engels hoopt dat Club Brugge zal meewerken aan de transfer. "Begin dit seizoen was er een mooie kans en toen mocht het niet. Ik heb mij daarbij neergelegd en dit jaar hetzelfde proberen te bereiken als vorig seizoen. Spijtig van de Champions League die ik gemist heb, want die was door mijn blessure meteen om zeep."

De bestemming wordt vrijwel zeker Engeland, zoveel is wel duidelijk. "Je hebt als speler een ultieme droom en dat is voor mij de Premier League. Van kinds af ben ik be-ze-ten door die competitie. Dan is het jammer als je tegengehouden wordt. Neem nu West Bromwich tegen Burnley. Het stadion zit afgeladen vol en het is 'gaan' van de eerste tot de laatste minuut. Fantastisch. De sfeer, de interviews, de analyses... Vraag mij de opstelling van eender welke ploeg van vorig weekend en ik zal hem zeggen."