'Engelse middenmotor wil Anderlecht en Club Brugge verslaan'

'Engelse middenmotor wil Anderlecht en Club Brugge verslaan'

16-04-2017 13:25

Volgens de geruchtenmolen is Henry Onyekuru op weg om een absolute toptransfer te realiseren. De jonge aanvaller van KAS Eupen zou op meer dan gewone belangstelling kunnen rekenen van Liverpool.

Het Britse Daily Mail meldt dat The Reds ongeveer 7,5 miljoen willen betalen. De Engelse topclub moet volgens dezelfde bron wel afrekenen met concurrentie van Bournemouth en Southampton. Bovendien staat de spits ook nog steeds op het verlanglijstje van RSC Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk, maar de Belgische topclubs lijken kansloos.

Onyekuru was één van de revelaties dit seizoen in de Jupiler Pro League. De jonge Nigeriaan scoorde dit seizoen al zeventien doelpunten in 33 officiële wedstrijden voor Eupen, dat hem in zomer van 2015 wegplukte uit de Aspire Academy.

Update 16/04 om 13.25 uur: West Bromwich Albion wil de Belgische topclubs verslaan in de strijd om de handtekening van Onyekuru. Dat schrijft Mail on Sunday. Eerder gaf Onyekuru al aan dat hij liever naar het buitenland trekt dan naar een Belgische topclub. 

West Bromwich Albion staat momenteel achtste in de Premier League. De kloof met nummer zeven Arsenal bedraagt tien punten. Zondag ontvangt West Brom Liverpool.