Zou een selectie bij Rode Duivels zeker verdienen

"Zou een selectie bij Rode Duivels zeker verdienen"

12-04-2017 16:44

Theo Bongonda voelt zich goed in zijn sas bij Celta de Vigo. De Belgische winger heeft zich ontpopt tot een basisspeler bij de Spanjaarden en droomt nu van een plaatsje bij de nationale ploeg.

--> SUPERODD! Genk haalt het van Celta voor 6 keer je inzet!

"Ik heb het gevoel dat ik het niveau heb om eens bij de Rode Duivels te horen. Ik speel toch veel in één van de grootste competities ter wereld. Martínez? Neen, ik heb hem nog niet aan de lijn gehad, maar mijn makelaar Fouad Ben Kouider staat met hem in contact. Ik hoorde dat ik de laatste keer in de voorselectie zat, maar daar bleef het bij. Misschien is het voor een volgende keer", vertelt Bongonda aan Het Laatste Nieuws.

De goede vorm van de flankspeler is ook niemand minder dan Real-coach Zinedine Zidane al opgevallen. Volgens Bongonda krijgt hij in België echter niet de aandacht die hij verdient. "Het wringt een beetje dat sommige spelers die bij hun club op de bank zitten meer aandacht krijgen. De Premier League is blijkbaar interessanter, maar de winnaar van de Champions League komt wel uit Spanje. Ik kan er niet veel aan veranderen natuurlijk. Ik kan alleen maar zeggen dat ik graag eens de kleuren van mijn land wil verdedigen en hopelijk ooit op een groot toernooi", aldus Bongonda