Jackpot voor Club? Brugge heeft de ideale onderhandelingspositie bij gouden duo

Jackpot voor Club? "Brugge heeft de ideale onderhandelingspositie bij gouden duo"

12-04-2017 15:13

José Izquierdo en Stefano Denswil lijken aan hun laatste maanden bezig bij Club. Maar wie de twee smaakmakers volgend seizoen wil contracteren zal diep in de buidel moeten tasten.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is Vincent Mannaert zich volop aan het voorbereiden om komende zomer een goede onderhandelingspositie te verwerven. De algemeen directeur van Club is dan ook niet van plan om de twee smaakmakers zo maar te laten gaan. Volgens de berichtgeving hebben zowel Denswil als Izquierdo geen opstapclausule in hun contract laten optekenen. Daardoor heeft Club veel opties en kan het de transfersom de hoogte in jagen.

Simons blijft zeker
Ook over de toekomst van Timmy Simons wil Mannaert snel duidelijkheid. "Begin mei zit Club ook rond de tafel met Timmy Simons om te praten over zijn toekomst. Hoe dan ook ligt die bij Club, op het veld of in een andere functie. Uitwijken naar een andere ploeg wil hij niet meer", weet Sport/Voetbalmagazine.

Wat met Mechele?
De situatie rond Brandon Mechele blijft echter onzeker. STVV, die Mechele huurt van Club, heeft geen aankoopoptie. Met het eventuele vertrek van Denswil en Bjorn Engels lijkt er voor de verdediger volgend seizoen opnieuw plaats bij de landskampioen.