Kritiek op Stanciu: ''Dan moet hij maar bij Union gaan voetballen''

Kritiek op Stanciu: ''Dan moet hij maar bij Union gaan voetballen''

12-04-2017 10:55
1

Nicolae Stanciu werd afgelopen zomer voor een recordbedrag naar Anderlecht gehaald. De Roemeen heeft de hoge verwachtingen echter nog niet waar kunnen maken en zit regelmatig op de bank. Alin Stoica is kritisch op zijn landgenoot.

Stoica slaagde tussen 1996 en 2002 wel bij paars-wit. In 2000 maakte hij zelfs deel uit van het elftal dat grootmacht Manchester United met 2-1 wist te verslaan in de Champions League. Op een reünie van de stuntploeg sprak hij ook over Stanciu. "Oké, Stanciu is een goeie voetballer, maar hij voelt de druk. Tja, als hij dat niet aankan, moet hij maar bij Union gaan voetballen'', klint het streng in Het Nieuwsblad

De ex-prof is van mening dat Stanciu te veel bezig is met zijn transferbedrag. "Dat Nico nu eindelijk eens die transferprijs van 10 miljoen vergeet. Hij is niet de man die die recordsom bepaald heeft'', aldus Stoica. ''Stanciu moet zich concentreren op het beslissen van wedstrijden en al de rest vergeten. Ik hoop alvast dat hij ontploft. Is het niet nu, dan hopelijk toch volgend seizoen'', zo houdt hij toch vertrouwen in de aanvallende middenvelder.