Nainggolan speelt met vuur: ''Dit kan nefast zijn voor zijn carrière''

Nainggolan speelt met vuur: ''Dit kan nefast zijn voor zijn carrière''

12-04-2017 10:10
1

De ochtendkranten besteden woensdag de nodige aandacht aan Radja Nainggolan. De Rode Duivel is weer eens in opspraak geraakt, nadat hij na de interland tegen Griekenland dronken achter het stuur zou hebben gezeten. Volgens Ludo Vandewalle, Chef voetbal van het Nieuwsblad, speelt 'Il Ninja' met vuur.

''Er was terecht massaal protest toen de bondscoach Nainggolan in november niet opriep voor Nederland en Estland omdat hij zich had afgemeld voor de interlands in oktober, maar wel een oefenpartijtje meedeed bij AS Roma. Maar het was geen goed idee die zaterdagnacht alcohol drinkend tot 's ochtends vroeg op stap te gaan. Nainggolan steekt dan weleens graag een sigaretje op. Steeds weer met vuur spelen kan nefast zijn voor zijn carrière'', waarschuwt Vandewalle hem in zijn column.

Vandewalle verwacht echter dat bondscoach Roberto Martinez de middenvelder van AS Roma niet straft voor dit incident. ''De kans dat Martinez de speler van AS Roma voor deze uitspatting officieel schorst, lijkt ons klein. Het zal ook afhangen van welke spelers Martinez in juni tegen Estland tot zijn beschikking heeft. Maar punten heeft Nainggolan niet gescoord bij de Spanjaard. Bij niemand'', klinkt het afsluitend.

Lees ook: Vriend zet Nainggolan uit de wind: "Ik reed inderdaad"