Vriend zet Nainggolan uit de wind: Ik reed inderdaad

Vriend zet Nainggolan uit de wind: "Ik reed inderdaad"

12-04-2017 07:35

Radja Nainggolan kwam dinsdag in het oog van de storm terecht. In de pers lekte namelijk uit dat de middenvelder in de nacht na de interland tegen Griekenland (1-1) dronken werd tegengehouden terwijl hij reed. Nainggolan beet van zich af en verklaarde dat een vriend reed. Die bevestigt het verhaal van de Rode Duivel.

"Ik reed", verklaarde Zinou Vhergui aan TV Oost. "We kregen een platte band en omdat ik in de buurt woon, ging ik om een andere wagen. Toen ik terugkwam was alles al gebeurd. Radja zat nog met een paar andere gasten in de wagen. Omdat het zijn huurauto was, is hij achter het stuur gaan zitten. Ik begrijp niet goed dat de politie hem liet blazen, want de auto stond opzij."

De twee spreken wel vaker af. "Als Radja in België is, gaan we vaak naar Antwerpen of zo. Nu zijn we naar club Exo gaan, omdat het de beste club van het land is. Hij is als een gewone mens, die drinkt en rookt. Hij is geen superman. Ik weet dat hij een voorbeeldfunctie heeft, maar ik vond het eerder schadelijk voor de politie van Sint-Niklaas dat dit lekt."

Nainggolan liet eerder al verstaan dat hij niet opgezet was met de verhalen die in de pers verschenen. "Mijn rijbewijs heb ik nog steeds, ik denk niet dat er nog een gevolg aan komt."