UPDATE: Anderlecht heeft goed nieuws over Najar en Teodorczyk

UPDATE: Anderlecht heeft goed nieuws over Najar en Teodorczyk

14-04-2017 21:20
1

Met het oog op de titel liet RSC Anderlecht zondag na een reuzezaak te doen. Thuis tegen AA Gent kwam het niet verder dan een troosteloze 0-0. De Brusselaars kregen maandag wel goed nieuws te horen, want Andy Najar verscheen weer op het trainingsveld. 

Dat heeft een interne bron althans bevestigd aan de redactie van Anderlecht-online. Najar liep bij een uitstapje naar de Hondurese nationale ploeg een hamstringblessure op. Daardoor moest hij enkele weken van aan de kant toekijken. Nu zouden de problemen echter van de baan zijn, aangezien hij maandag een gedeelte van de training mee afwerkte op Neerpede.

De rechtsachter hoopt volgens insiders zelfs om de Europese droomaffiche met Manchester United te halen, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken, toch zeker niet wat betreft de heenwedstrijd van komende donderdag. René Weiler zal de terugkeer van Najar, normaliter één van de sterkhouders bij paars-wit, hoe dan ook graag tegemoet zien. Hij moet nu strijden met Dennis Appiah om zijn plek in het elftal opnieuw in te nemen.

Update 14 april om 21.20: Anderlecht heeft bevestigd dat Andy Najar weer bijna klaar is voor de dienst. De match van dit weekend tegen KV Oostende komt wel nog te vroeg. Aan de kust kan Lukasz Teodorczyk wel starten. Tegen Manchester United begon hij nog op de bank. 'Een update van de geblesseerden bij RSCA. Andy Najar is nog steeds herstellende van zijn blessure. Lukasz Teodorczyk heeft de invalbeurt van gisteren goed verteerd en zal dus speelklaar zijn voor de wedstrijd zondag tegen KV Oostende', liet paars-wit weten via de officiële site