Ik wil acht versterkingen binnenhalen, maar daar heeft club het budget niet voor'

"Ik wil acht versterkingen binnenhalen, maar daar heeft club het budget niet voor'

10-04-2017 13:25
1

Lokeren beleeft een mager seizoen. Het kwam nooit in aanmerking voor Play-Off 1 en nu het in Play-Off 2 speelt, kan het ook niet overtuigen. Runar Kristinsson weet hoe het volgend seizoen beter kan. Zijn oplossing? Spelers halen, veel spelers halen. 

Lokeren kwam afgelopen weekend niet verder dan een droge 0-0 tegen KV Kortrijk. Het spel was niet om aan te zien. Heel wat spelers zakten door de man. Gelukkig zag de trainer ook enkele lichtpuntjes. "Ik vond Rassoul ook nog goed spelen, maar dan in verdedigend opzich. Hij neemt nog te veel risico's bij het uitverdedigen. Daar heb ik hem al over aangesproken. De afwezigheid van Killian Overmeire is zeer moeilijk op te vangen. Dat is de voorbije weken heel duidelijk geworden", aldus de trainer van Lokeren.

Kristinsson rekent nu op het bestuur van zijn club, maar maakt zich geen illusies. "Als trainer zou ik graag zeven of acht versterkingen binnenhalen voor volgend seizoen, maar daar heeft Lokeren het budget niet voor. Dat het volgend jaar veel beter moet, is duidelijk. De laatste twee jaar zijn moeilijk geweest. Voorzitter Lambrecht en sportief directeur Willy Reynders zijn achter de schermen al bezig met transfers."

Lees ook: Opnieuw een miskoop bij Lokeren? 'Te traag en technisch te beperkt'