Opnieuw een miskoop bij Lokeren? 'Te traag en technisch te beperkt'

Opnieuw een miskoop bij Lokeren? 'Te traag en technisch te beperkt'

10-04-2017 12:00

Lokeren gaat in de zomer heel veel werk hebben, dat is nu al duidelijk. De ploeg is op de dool en vooral voorin gebeurt er helemaal niets. Ook Gary Martin, een oude bekende van trainer Runar Kristinsson, kan daar niets aan veranderen.

Het Nieuwsblad maakt nog weinig woorden vuil aan de Engelse spits. Hoewel hij pas in de winter is gekomen, mag hij nu al terug zijn koffers pakken. "Kristinsson moet ook gezien hebben dat Gary Martin te weinig kwaliteit heeft om het in België te maken. De Engelsman vertoont veel goede wil, maar is te traag en technisch te beperkt. Sportief directeur Willy Reynders kan zich best focussen op aanvallende versterking, want Hupperts en Miric vielen ook al door de mand."

In de ploeg van Lokeren is het met een vergrootglas zoeken naar lichtpuntjes, maar er zijn er toch nog een vijftal. "Tegen Kortrijk stegen slechts vier spelers uit boven het gemiddelde: Verhulst, Maric, Ticinovic en Terki. De Ridder viel goed in", geeft de krant Lokeren nog een doekje voor het bloeden.