Jankovic gelooft in winteraankoop: Van hem gaan we nog veel goeds zien

Jankovic gelooft in winteraankoop: "Van hem gaan we nog veel goeds zien"

07-04-2017 23:08

Na een slechte start in Play-Off 2 krijgt Standard dit weekend een herkansing. Thuis ontvangt het STVV. Bij Het Laatste Nieuws blikt Aleksandar Jankovic vooruit op de wedstrijd tegen de Kanaries. Hij geeft ook al een deel van zijn opstelling bloot. 

Dossevi en Edmilson ontbreken dit weekend. "Dat is een probleem. Op de flanken is de keuze niet breed. Maar Raman is terug en zit in goede vorm. Legear viel goed in tegen Lierse, alleen werd hij net als tegen Oostende niet beloond. Zij gaan allebei spelen. Ik probeer zo weinig mogelijk dingen te veranderen om aan automatismen te winnen", klinkt het bij Jankovic.

Jankovic moet nog kiezen wie er langs Enoh gaat spelen. Hij kan kiezen voor Marin en Deom. "Deom is nog erg jong, maar hij komt er echt aan. Het was niet evident voor hem in Lierse, maar hij deed het prima. Het was goed om te zien hoe hij met die stress omging. Hij heeft veel toekomst, maar ik ben ook tevreden over Marin. Van hem gaan we nog veel goeds zien. Marin is voorlopig mijn nummer één en Deom nummer twee voor die positie op het middenveld."

Lees ook: "Dat zo'n dingen in de kranten verschijnen, maakt deel uit van mijn job zeker?"