Wedstrijd in mineur voor Antwerp, The Great Old gaat onderuit tegen Moeskroen

05-04-2017 20:16

Antwerp FC heeft zijn oefenwedstrijd tegen Royal Excel Moeskroen niet winnend kunnen afsluiten. In eigen huis werd het 1-2 tegen Moeskroen, dat met een sterk elftal voor de dag kwam.

Coach Wim De Decker begon met een team waarin onder meer Jezina en Vansteenkiste hun kans kregen. Moeskroen pakte dan weer uit met een ploeg die grotendeels ook in de competitie in actie komt.

In de beginfase ging de wedstrijd gelijkopgaand, maar na zo(n twintig minuten was het dan toch raak voor de bezoekers uit Moeskroen. Matulevicius kon het eerte doelpunt van de avond scoren.

Verdubbeling
Het klasseverschil bleek ook net iets te groot te zijn voor Antwerp. Moeskroen bleef gedurende de hele wedstrijd de beste kansen krijgen. Dat resulteerde uiteindelijk in de 0-2 van Nathan Kabasele.

Het Antwerpse schip was echter nog niet helemaal gezonken. Twintig minuten voor tijd zorgde Michael Lallemand uiteindelijk toch nog voor de 1-2 zorgen. De Antwerpse hoop flakkerde weer op en de kansen op de 2-2 waren zeker aanwezig. Een doelpunt kon er echter niet gescoord worden. Het bleef 1-2.