Chaos bij Moeskroen: amper zeven spelers hebben al een contract

Chaos bij Moeskroen: amper zeven spelers hebben al een contract

05-04-2017 08:35

Royal Excel Moeskroen kroop door het oog van de naald en kon in allerlaatste instantie het behoud in de Jupiler Pro League verzekeren. Maar dat wil niet zeggen dat de problemen op Le Canonnier achter de rug zijn, integendeel. De club heeft nog maar zeven spelers onder contract.

Vagner Da Silva, Mickaël Tirpan, Mergim Vojvoda, Filip Markovic, Jérémy Huyghebaert, Aristote Nkaka en Dino Arslanagic. Zie daar de huidige selectie voor de Henegouwers voor volgend seizoen. Maar sportief directeur Yuri Selak maakt zich niet druk. "Ik onderhandel niet tot er eind deze maand (20 april) een raad van bestuur is waarin de investeerders de lijn voor volgend seizoen kunnen bepalen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Maar er is meer want Selak zelf is ook einde contract. Dat betekent dat ook hij eerst zekerheid wil over zijn toekomst vooraleer hij die van de ploeg uitwerkt. Hij is echter positief ingesteld. "We hebben een goeie relatie. Ik ben bereid om komend seizoen voor te bereiden. Vandaar ook dat ik voorgesteld heb om door te gaan met Mircea Rednic als trainer. Zijn contract loopt af, maar hij leverde goed werk. Het zou de stabiliteit ten goede komen als we met hetzelfde team kunnen blijven werken."