United-fans houden adem in: grote 'primeur' rond transfer Zlatan naar Amerika

United-fans houden adem in: grote 'primeur' rond transfer Zlatan naar Amerika

04-04-2017 07:45

Zlatan Ibrahimovic zet zijn carrière verder bij LA Galaxy. Met die primeur pakt het Zuid-Amerikaanse FOX Deportes dinsdag groot uit. De omroep laat in het midden of Ibrahimovic (35) komende zomer al naar de Major League Soccer verkast. 

De Zweedse superster zette medio 2016 zijn krabbel onder een éénjarig contract bij zijn huidige club Manchester United. Ibrahimovic tekende in 25 Premier League-duels voor vijftien doelpunten. Met United heeft hij zich geplaatst voor de kwartfinale van de Europa League, waarin het Anderlecht ontmoet. In de competitie vechten The Red Devils voor een plek in de top-vier. 

United zou Ibrahimovic graag nóg een jaar aan zich binden. FOX Deportes denkt te weten dat de oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain, AC Milan en Barcelona er voor heeft gekozen om naar de Verenigde Staten te verkassen. Er bestaat óók nog de mogelijkheid dat de Zweed in het seizoen 2017/18 bij United blijft spelen en daarna aan de slag gaat bij LA Galaxy. Waarschijnlijk wordt er in de komende dagen meer bekend gemaakt.  

 

CONFIRMADO desde Europa. #ZlatanIbrahimovic jugará en el #Galaxy. #Futbol #MLS

Een bericht gedeeld door FOX Deportes (@foxdeportes) op