Verdediger van Club Brugge geeft toe: “Ik hoop deze zomer op een transfer”

Verdediger van Club Brugge geeft toe: “Ik hoop deze zomer op een transfer”

03-04-2017 21:54

Maandagavond was Björn Engels de centrale gast in Extra Time. Aan het begin van het programma moest hij enkele ja/nee-vragen beantwoorden. Tijdens deze ronde gaf de verdediger van Club Brugge toe dat hij deze zomer een transfer wil maken.

Wil je komende zomer een transfer maken, werd Engels gevraagd. De verdediger twijfelde even, maar zei dan toch 'ja'. "Met Club Brugge zijn er afspraken gemaakt. De Premier League draagt mijn voorkeur uit, maar er zijn nog andere opties."

Verder antwoordde hij ook 'ja' op de vragen of hij ontgoocheld was dat hij tegen AA Gent op de bank begon en op Bart Vertenten een goede topper floot.

'Nee' zei Engels dan weer op de vragen of de topper te hard was en of hij Philippe Gilbert De Ronde van Vlaanderen had zien winnen. "De trainer wel", gaf hij achteraf toe. "Wij moesten twintig minuten voor de streep naar binnen en in de kleedkamers zijn geen smartphones toegelaten."

Engels speelde tegen AA Gent ook even als aanvaller. Doe je dat liever dan verdedigen? "Nee", lachtte Engels de noodoplossing van Michel Preud'homme weg. 

Lees ookGeloof het of niet, maar Brodic doet het weer voor Club Brugge