OFFICIEEL: Club Brugge legt aanvaller vast tot 2021

OFFICIEEL: Club Brugge legt aanvaller vast tot 2021

04-04-2017 18:42

Club Brugge zet vaart achter het dossier van Elton Acolatse. De aanvaller van Westerlo is na de degradatie transfervrij en daar wil Blauw-Zwart van profiteren. Zaterdag lekte uit dat de Burggelingen onderhandelden, nu is er sprake van een akkoord.

--> Club Brugge weet te scoren in Ghelamco Arena voor bijzonder hoge odds!

De Telegraaf meldt zondag namelijk dat het dossier al bijna in kannen en kruiken is. Club zou met Acolatse en zijn entourage een akkoord hebben over een contract van vier seizoenen. "Het verklaart waarom de aanvaller de afgelopen weken meerdere malen in Brugge is gesignaleerd met zijn zaakwaarnemer Daan Kramp van Forza Sports Group", aldus de Nederlandse krant.

De regerende landskampioen zou het voormalige jeugdproduct van Ajax transfervrij overnemen van het gedegradeerde Westerlo. Met het aantrekken van Acolatse wil Club anticiperen op het vertrek van onder meer José Izquierdo.

UPDATE 04/04 18.00u: Het Laatste Nieuws bevestigt het bericht dat Acolatse naar Club Brugge gaat. Hij gaat tekenen tot 2021 en de transfer zal snel officieel aangekondigd worden.

UPDATE 18.40u: Acolatse is nu officieel een speler van Club Brugge. Club heeft de transfer zelf bevestigd via de website.