'Club wil koopjes doen, Blauw-Zwart denkt aan revelatie van degradant Westerlo'

'Club wil koopjes doen, Blauw-Zwart denkt aan revelatie van degradant Westerlo'

01-04-2017 07:37

Club Brugge bereidt zich al voor op een mogelijk vertrek van José Izquierdo. Het zoekt naar een nieuwe flankaanvaller die de Colombiaan kan doen vergeten. Daarvoor denkt het aan een speler van... Westerlo.

--> Club Brugge weet te scoren in Ghelamco Arena voor bijzonder hoge odds!

Het Laatste Nieuws meldt dat Blauw-Zwart momenteel onderhandelt met Elton Acolatse. De flankaanvaller kwam dit seizoen uit voor Westerlo, waarmee hij ondanks de degradatie toch kon imponeren. Hij was goed voor zes doelpunten in 23 duels. Een dure vogel zal de ex-jeugdspeler van Ajax ook niet worden. Door de degradatie van Westerlo zou hij transfervrij kunnen overkomen van Westerlo.

De flankaanvaller moet het verlies van Izquierdo opvangen, die Club Brugge zo goed als zeker aan het einde van het seizoen zal verlaten. Samen met Anthony Limbombe en Lior Refaelov moet hij dan strijden voor een plekje op de flanken. Als Acolatse komt, wordt hij na Ricardo van Rhijn, Ruud Vormer, Lex Immers en Stefano Denswil de vijfde Nederlander bij Club Brugge. Al lijkt die laatste ook te gaan vertrekken bij de landskampioen.