OFFICIEEL: Lukaku en Mirallas zien ploegmaat niet meer terug

OFFICIEEL: Lukaku en Mirallas zien ploegmaat niet meer terug

31-03-2017 13:13

Everton raakt Tom Cleverley definitief kwijt aan Watford. De middenvelder en voormalig speler van Manchester United werd al verhuurd door Everton, maar maakt nu definitief de overstap naar The Hornets. Romelu Lukaku en Kevin Mirallas ziet Cleverley dus niet meer terug in de kleedkamer.

Watford lichtte de aankoopoptie in het huurcontract van Cleverley, maar maakt niet bekend tegen welk transferbedrag hij permanent wordt overgenomen. De Engelse middenvelder beschikt door de deal nu over een vijfjarig contract bij Watford, waar hij in het seizoen 2009/'10 ook al speelde en Speler van het Jaar werd. Hij scoorde toen elf keer in dertig duels.

Dit seizoen kwam Cleverley tot een totaal van acht wedstrijden voor Watford. Algemeen directeur Scott Duxbury van The Hornets: "We zijn erg blij dat we de handtekening van Tom hebben bemachtigd. Het tekent de ambitie van onze club dat we een speler van dit kaliber bij Watford krijgen", aldus de bestuurder. "Tom heeft veel affiniteit met de club en de supporters. Dat heeft hij sinds zijn terugkeer al laten blijken."