Anderlecht geeft speler hoop: Kans dat hij blijft

Anderlecht geeft speler hoop: "Kans dat hij blijft"

31-03-2017 11:59
2

Anderlecht huurt dit seizoen Massimo Bruno. Echt overtuigen kon de flankspeler nog niet, maar toch bestaat de kans dat het jeugdproduct ook volgend seizoen nog in Brussel voetbalt. Dat laat Herman Van Holsbeeck weten aan Het Laatste Nieuws. 

--> WEDTIP! Anderlecht begint sterk aan Play-Off 1: 3,75 keer je inzet!

"Massimo Bruno? We zijn tevreden over hem. De kans bestaat dat hij blijft. Het is een jongen van de club die hier graag is. Alleen moeten we ook met zijn club Leipzig een akkoord vinden." Dit seizoen huurt Anderlecht Bruno van RB Leipzig. Dat deed het blijkbaar zonder aankoopclausule, waardoor er nu nog gepraat moet worden bij de Duitsers. Eén ding staat wel al vast, bij Leipzig is er volgend seizoen geen plaats in de kern voor Bruno.

Bruno kwam dit seizoen terug naar Anderlecht om zijn loopbaan terug op de rails te zetten. Dat lukt niet echt. Hij deed mee in 23 competitiewedstrijden, maar daar waren veel invalbeurten bij. Toch heeft Bruno één groot voordeel, hij is een Belg. Elke Belgische club heeft een x-aantal landgenoten nodig om het scheidsrechtersblad te vullen.