OFFICIEEL: Vlak voor start Play-Offs laat Kortrijk aanvaller gaan

OFFICIEEL: Vlak voor start Play-Offs laat Kortrijk aanvaller gaan

Gepubliceerd: vrijdag 31 maart 2017 om 13:45vr 31-03-2017 om 13:45

KV Kortrijk neemt nog voor het einde van dit seizoen afscheid van Lars Veldwijk. De boomlange spits zet zijn carrière voort in Noorwegen. De 25-jarige Veldwijk stapt over naar Aalesund FK, dat hem tot het einde van het kalenderjaar huurt van Nottingham Forest. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

--> CRISIS! Kortrijk blijft op de dool en verliest opnieuw: 4 keer je inzet

Veldwijk was in het verleden een garantie voor doelpunten op de Nederlandse velden, maar bij het Engelse Nottingham Forrest had hij geen uitzicht op speeltijd. KV Kortrijk zag in hem een versterking en huurde hem sinds de start van het seizoen. De samenwerking liep echter uit op een fiasco. Veldwijk kwam in elftredens niet verder dan één goaltje. Na precies 350 minuten in het shirt van de Veekaa mag hij opkrassen. In Noorwegen krijgt hij de kans zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

De Zuid-Afrikaanse international heeft nog niet getekend, meldt De Telegraaf. Dat doet hij zodra hij voet zet in Noorwegen. Op dit moment is de aanvaller in Johannesburg, waar hij interlands afwerkte met Zuid-Afrika. Aalesund hoopt hem voor de eerste speelronde van de competitie, die zondag begint, speelgerechtigd te krijgen. Door de nieuwe huurtransfer is Veldwijk toe aan zijn vierde club in tien maanden tijd. 

Lees ook: Scoren voor Kortrijk lukt niet voor Veldwijk: naast het veld heeft hij meer succes

Update 31/03 om 13.45: Zoals verwacht verlaat Veldwijk KV Kortrijk. De Nederlander gaat op huurbasis aan de slag bij Aalesund FK. De Kerels wensen de aanvaller via Twitter succes in Noorwegen.

--> CRISIS! Kortrijk blijft op de dool en verliest opnieuw: 4 keer je inzet

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had jij meer van hem verwacht?

Ja
76%
Nee
24%
(113 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws