Raakt AA Gent toptransfer deze zomer al kwijt? ''Zeg nooit nooit''

Raakt AA Gent toptransfer deze zomer al kwijt? ''Zeg nooit nooit''

30-03-2017 11:50

Yuya Kubo kwam deze winter naar AA Gent, dat hem voor 3,5 miljoen overnam van het Zwitserse Young Boys Bern. Mede dankzij de inbreng van de technische Japanner geraakte Gent in extremis nog in Play-Off 1. De vraag is of Gent hem nog lang kan behouden.

Maurizio Morana, zaakwaarnemer van Kubo, laat aan het Italiaanse Tuttomercatoweb weten dat de Buffalo's een slimme zet hebben gedaan. "AA Gent is visionair geweest", aldus Morana. "Ze betaalden ongeveer 3,5 miljoen euro voor hem. Waarschijnlijk om een gevecht komende zomer te vermijden, want dan zou het een stuk moeilijker geweest zijn om hem te halen."

De belangenbehartiger van Kubo houdt komende zomer alle opties open, al zou zijn cliënt het goed naar de zin hebben. "Dit is een tussenstap. We zouden kunnen wachten op een telefoontje van een club uit een grote competitie, maar voorlopig zitten we hier goed'', klinkt het. Een vertrek is echter niet uitgesloten. ''Maar zeg nooit nooit. Als er een interessant aanbod zou komen, zullen we Gent daarmee confronteren." Kubo wis in zijn eerste zeven optredens voor Gent liefst vijf keer trefzeker.

LEES OOK: WOW! Kubo helpt Japan met weergaloze knal aan klinkende zege!