Martinez is kwaad en pakt Rode Duivels zwaar aan in de kleedkamer

30-03-2017 10:41
2

De Rode Duivels sloten de afgelopen interlandperiode af zonder nederlaag. Zowel tegen Griekenland (1-1) en Rusland (3-3) was een remise het tegenvallende resultaat. Met name over laatstgenoemde interland was bondscoach Roberto Martinez niet blij.

De Rode Duivels gingen tegen de Russen met een comfortabele 1-3 voorsprong de rust in, maar in de tweede helft werd de winst alsnog uit handen gegeven. Na de match liet de Spanjaard weten dat hij zeer teleurgesteld was. Nu blijkt dat de bondscoach zich voor de camera's nog enigszins in bedwang wist te houden.

Martinez vertelde zijn spelers in de kleedkamer eens flink de waarheid na het gelijkspel. Mousa Dembélé komt donderdag met een getuigenis in Het Nieuwsblad. ''Hij was echt boos, hoor. Hij heeft ons zwaar aangepakt over ons matcheinde. En dat was niet op een zachte toon. Hij aanvaardde duidelijk niet dat we die 1-3-voorsprong nog uit handen gaven'', aldus Dembélé.