UPDATE: 'Man Utd plant 'astronomisch bod' op Carrasco'

UPDATE: 'Man Utd plant 'astronomisch bod' op Carrasco'

17-04-2017 10:04

Bayern München wil zich in zomertransferperiode weer laten gelden. Het gaat voor enkele toptargets. Eén van de namen die op het lijstje van de Duitse grootmacht staat is die van Yannick Carrasco.

Carlo Ancelotti, de ex-trainer van Real Madrid, kent de flankaanvaller van Atlético Madrid maar al te goed. Volgens het Spaanse AS zou hij de Rode Duivel op zijn verlanglijstje hebben staan.

De Duitse club kan op de flanken wel wat versterking gebruiken. Arjen Robben en Franck Ribéry zitten in de herfst van hun carrière. Daarnaast is er nog Douglas Costa, maar die kon dit seizoen overtuigen. Het is ook nog maar de vraag of de club Kingsley Coman definitief kan overnemen van Juventus.

Carrasco dreigt een dure vogel te worden voor Bayern München. Atlético Madrid is niet van plan om de Rode Duivel zomaar te laten gaan. Carrasco zette zijn handtekening onlangs nog onder een nieuw contract tot 2022. Daarin stond een afkoopsom van honderd miljoen euro voor de flankaanvaller. Een som die Bayern München niet meteen bereid lijkt om te betalen.

Update 17/04 10.04 uur: Bayern München mag dan wel niet bereid zijn om zoveel te betalen voor Carrasco, er zijn ploegen genoeg die interesse tonen. Volgens het Spaanse Don Balon wil José Mourinho Carrasco er maar al te graag bij. Hij zou wél van plan zijn om een astronomisch bod te doen op de Rode Duivel.