Anderlecht zit weken zonder Najar, maar voert gesprekken met Hondurees

Anderlecht zit weken zonder Najar, maar voert gesprekken met Hondurees

30-03-2017 07:18
3

Anderlecht zal het de eerste weken in de Play-Offs zonder Andy Najar moeten doen. De Hondurees raakte geblesseerd in een interland. Al valt de schade uiteindelijk nog wel mee. Intussen is het nog steeds niet duidelijk waar de toekomst van de flankspeler ligt. Daar moet snel verandering in komen.

--> WEDTIP! Anderlecht begint sterk aan Play-Off 1: 3,75 keer je inzet!

Eerder konden we u al melden dat Najar zo'n twee weken aan de kant zou moeten blijven staan. Zijn onbeschikbaarheid blijft daardoor waarschijnlijk beperkt tot de wedstrijden tegen Zulte Waregem en AA Gent.

De blessure komt wel erg ongelegen voor Najar, die zich via Play-Off 1 in de kijker wilde spelen van enkele buitenlandse clubs. Volgens Het Nieuwsblad is hij er wel op gebrand om tegen Manchester United uit te komen. Die wedstrijd wordt binnen twee weken gespeeld.

De wedstrijden tegen Man Utd kunnen bepalen waar de toekomst van Najar ligt. Zijn makelaar is na de terugmatch tegen Man Utd namelijk van plan om naar Brussel af te reizen voor contractbesprekingen met Anderlecht. Het contract van Najar loopt nog tot medio 2018, maar paars-wit wil dat graag verlengen. Hij is bereid bij te tekenen met de garantie dat hij komende zomer bij een bepaald bod kan vertrekken.