'Oudje Simons' denkt nog niet aan stoppen, ook Club Brugge wil hem er nog bij

'Oudje Simons' denkt nog niet aan stoppen, ook Club Brugge wil hem er nog bij

30-03-2017 07:00
2

Veertig jaar oud, maar onverslijtbaar. Timmy Simons wil het profvoetbal nog geen vaarwel zeggen. Hij is van plan om er nóg een jaar bij te doen bij Club Brugge.

--> Club Brugge kan scoren in Ghelamco Arena voor bijzonder hoge odds!

De voorbije maanden leek het misschien wel het laatste jaar van Simons te worden. Daar komt nu toch verandering in. Hij wil er zelf nog graag een jaartje bijdoen en ook Club Brugge wil hem nog niet op pensioen laten gaan, zo blijkt.

Club Brugge moet het volgend seizoen waarschijnlijk zonder Michel Preud'homme, Björn Engels, José Izquierdo, Stefano Denswil en mogelijk nog andere spelers doen. Daarom vinden ze het in Brugge geen slecht idee om Simons nog een jaartje langer te houden. Om de spelersgroep toch nog enigszins stabiel te houden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"Dat de intentie bij Club er is, is al een grote stap", zegt Simons. "De intentie is er bij de beide partijen, maar niet ten koste van alles. Als ik na een aantal matchen in Play-Off 1 voel dat het over en uit is, dan moet ik eerlijk zijn ten opzichte van mezelf. En ten opzichte van Club. Maar als ik me op het einde van het seizoen even goed voel als nu, dan teken ik direct bij", aldus de veteraan.