Strenge Vandenbempt: Een invalbeurt van iemand die niet geïnteresseerd was

Strenge Vandenbempt: "Een invalbeurt van iemand die niet geïnteresseerd was"

29-03-2017 18:18
2

Zowel tegen Griekenland (1-1) als Rusland (3-3) bleef de Belgische nationale ploeg steken op een gelijkspel, waardoor de interlandperiode met een bittere smaak werd afgesloten. Yannick Carrasco was één van de vele Duivels die onder niveau bleef de afgelopen week, zag ook Peter Vandenbempt. 

"Carrasco heeft, denk ik, een slechte beurt gemaakt. Zijn prestaties tegen Griekenland en Rusland opgeteld, zullen de bondscoach tot nadenken stemmen", probeert de journalist bij Sporza in het hoofd van Roberto Martinez te kijken. "Tegen Griekenland was hij nog van goede wil, maar deed hij veel verkeerd en haalde hij zijn niveau niet. Maar zijn invalbeurt tegen Rusland was die van iemand die niet geïnteresseerd was."

"Daar komt bovenop dat de man die zijn concurrent kan zijn, Chadli, het uitstekend gedaan heeft op vlak van mentaliteit en bijdrage aan het spel", wakkert Vandenbempt de onderlinge strijd wat verder aan. "Nu, je weet niet hoe Carrasco zich de volgende weken zal profileren bij Atletico Madrid in de Champions League. Maar Carrasco heeft iets goed te maken de volgende keer", besluit hij streng.