Ik heb nooit problemen met Weiler gehad, vanuit zijn kant weet ik het niet

"Ik heb nooit problemen met Weiler gehad, vanuit zijn kant weet ik het niet"

29-03-2017 17:51
1

Vorige zomer trok RSC Anderlecht ietwat verrassend Hamdi Harbaoui. De Tunesische spits moest de nieuwe goalgetter van de Brusselaars worden, maar na zes maanden moest hij alweer een stapje terugzetten naar Sporting Charleroi. Met René Weiler zou het niet geklikt hebben.

--> WEDTIP! Anderlecht begint sterk aan Play-Off 1: 3,75 keer je inzet!

Dat was, naast de ongelooflijke voltreffer die Lukasz Teodorczyk bleek te zijn, de belangrijkste reden waarom Harbaoui in de winter al de deur van het Astridpark achter zich dicht trok. De aanvaller weerlegt die geruchten echter. "Ik heb nooit problemen gehad met Weiler. Of dat vanuit zijn kant wel zo was, weet ik niet. Eigenlijk interesseert mij dat ook niet. Ik ben nu bij Charleroi en geef hier het maximum", aldus Harbaoui.

Is de huurling van plan om terug te keren naar Anderlecht? "We zullen wel zien wat de toekomst brengt", houdt hij zich op de oppervlakte. "Alles blijft open, ook een langer verblijf bij Charleroi. Ik krijg hier heel veel respect. Dat weet ik echt te appreciëren. De club is aan het groeien en de voorzitter heeft me al verteld dat er nog wat mooie projecten in de pijplijn zitten", klinkt het.