Straf: AS Roma haalt Monchi weg voor neus van Real Madrid

Straf: AS Roma haalt Monchi weg voor neus van Real Madrid

29-03-2017 15:53
1

AS Roma heeft een grote slag geslagen met de komst van Monchi. Het transferbrein van Sevilla wordt snel voorgesteld als de nieuwe directeur van sport bij de club van Radja Nainggolan.

Dat bevestigde zijn voorganger Walter Sabatini. "Vandaag is een slechte dag voor mij, want Roma gaat snel officieel bekendmaken wie de nieuwe directeur van sport is. Het is nog niet helemaal officieel, maar het wordt Monchi", zeg Sabatini, die in oktober vertrok uit zijn functie. "Maar de afgelopen maanden voelde het nog steeds alsof ik daar zat. Nu kan ik het afsluiten."

De komst van Monchi is een enorme klapper voor Roma. De Spanjaard is de grote man achter het succes van de Zuid-Spaanse club en is sinds 2000 al op zoek naar talenten voor Sevilla. Ook Real Madrid wilde Monchi aantrekken, maar Roma heeft hem kunnen overtuigen. Met de nieuwe directeur wil de club een aanval doen op Juventus. Monchi tekent voor drie jaar en moet volgens Sabatini als eerste trainer Luciano Spalleti van een langer verblijf overtuigen.