Ibrahimovic spreekt over zijn toekomst: Wij voeren gesprekken

Ibrahimovic spreekt over zijn toekomst: "Wij voeren gesprekken"

29-03-2017 14:40

De kans dat Zlatan Ibrahimovic volgend seizoen ook voor Manchester United speelt, is een stuk groter geworden. De Engelse topclub is met de Zweed in gesprek over contractverlenging.

Dat heeft Ibrahimovic woensdag bevestigd in gesprek met Manchester Evening News. Het huidige contract van de spits loopt komende zomer af. LA Galaxy zou hem graag weghalen uit Engeland, maar de Amerikanen lijken geduld te moeten hebben. "Ik laat nooit iets onafgerond achter", aldus Zlatan.

"Laten we zien wat er gebeurt. We voeren nu gesprekken", vervolgt Ibrahimovic. "Ik heb een optie voor een extra jaar. Ik wil het hier zo lang mogelijk goed doen als mogelijk. Dus laten we even afwachten, er is nog heel veel tijd. Ik geniet ervan bij een fantastische club te zijn. Dit is, zonder twijfel, een van de grootste clubs ter wereld."

"We hebben ook een geweldige coach", vervolgt Ibra. "Ik kende hem al, hij is echt een winnaar. Hij is de perfecte coach voor deze club." De oud-Ajacied is bezig aan zijn eerste seizoen bij United. Hij scoorde tot dusver vijftien keer in 25 optredens in de Premier League.