Succescoach laat de deur op een kier: Dan kan ik trainer van Standard worden

Succescoach laat de deur op een kier: "Dan kan ik trainer van Standard worden"

28-03-2017 12:00

Gaat Standard ook volgend seizoen nog verder met Aleksandar Jankovic? De Serviër heeft voorlopig maar weinig indruk gemaakt, maar krijgt nog krediet. Felice Mazzu is in ieder geval een onmogelijke piste voor Standard... voorlopig dan toch.

Mazzu wordt deze zomer zeker geen trainer van Standard, maar in de toekomst misschien wel. "Standard? Ik zou Charleroi nooit verlaten voor Standard. Zelfs niet als het bestuur akkoord gaat. Ik heb van deze club een kans gekregen om mij te bewijzen. Het publiek heeft veel respect voor mij. Dat zou geen goeie stap zijn voor de club, voor de regio, ook niet voor mij. Als ik hier op een dag ontslagen word en ik heb geen werk, dan is het een ander verhaal. Dan kan ik mij wel voorstellen dat ik trainer word van Standard."

De coach ziet zichzelf deze zomer ook gewoon blijven, tenzij er een mooie aanbieding komt. "Natuurlijk kan ik nog beter doen met deze club. Ik ben geen kampioen, heb de Champions League nog niet gewonnen, ... We zijn zesde in de competitie, dus we kunnen ook nog 5e of 4e worden. Maar als op een dag een club belt, een club die financieel meer middelen heeft en die meedoet voor de prijzen, dan zal ik dat voorstel bespreken met het bestuur. Als dat niet gebeurt, blijf ik graag hier. Ik hoor en lees ook veel, maar tot nu toe heeft nog niemand mij officieel benaderd."