Anderlecht is in de wolken met Bayat: 'Maar hij bepaalt niets'

Anderlecht is in de wolken met Bayat: 'Maar hij bepaalt niets'

Gepubliceerd: dinsdag 28 maart 2017 om 11:20di 28-03-2017 om 11:20

No Mogi, no transfer. DIe uitspraak duikt almaar vaker op als het over transfer van Anderlecht gaat. Paars-wit deed in de laatste jaren meer dan één keer een beroep op Mogi Bayat. Herman Van Holsbeeck is dan ook in de wolken met de spelersmakelaar. 

--> EUROPESE GLORIE! Anderlecht wint de Europa League! Van €10 naar €120!

Sport/Voetbalmagazine sprak met Herman Van Holsbeeck en Mehdi Bayat, manager van Charleroi en de broer van Mogi. 'Als Mogi niet betrokken is bij een transfer, dan verwacht ik altijd dat er iets vreemds gaat gebeuren", aldus Mehdi. "Met Mogi is alles duidelijker. Hij bespaart me tijd, geld en energie."

Van Holsbeeck schaart zich achter die stelling met een praktijkvoorbeeld over Uros Spajic.  "Goran Lovre meldde me dat Spajic een interessante speler was. Enig probleem: het was de laatste dag van de transferperiode. Maar Mogi zorgde ervoor dat hij enkele uren later in mijn bureau stond."

Mogi pakt wel vaak uit met selfies en dat wringt toch een beetje bij Anderlecht. "Maar Mogi bepaalt niets", is Van Holsbeeck duidelijk. "Hij helpt ons bij het maken van deals. Als hij morgen afkomt met waardeloze dossiers, stop ik de samenwerking."

Poll

Wat is Bayat voor Anderlecht?

(701 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws