'Juventus wil monsterbod uitbrengen op ster van Paris Saint-Germain'

'Juventus wil monsterbod uitbrengen op ster van Paris Saint-Germain'

Gepubliceerd: dinsdag 28 maart 2017 om 10:50di 28-03-2017 om 10:50

Juventus lijkt de knuppel in het hoenderhok te willen gooien met een bod van tachtig miljoen euro op Marco Verratti. De 24-jarige Italiaan wordt daarmee de inzet van een transferstrijd deze zomer.

Dat meldt de Corriere dello Sport. Paris Saint-Germain wil er alles aan doen om Verratti te behouden, maar onder meer Juventus en FC Barcelona denken daar anders over. De Oude Dame wil het middenveld van wereldklasse voorzien, nadat Paul Pogba afgelopen zomer de overstap maakte naar Manchester United. Directeur Giuseppe Marotta zit binnenkort om tafel met PSG.

Juventus is bereid om een officieel bod van tachtig miljoen neer te leggen, maar de kans is klein dat de Franse kampioen overstag gaat. Als Verratti al mag vertrekken, moet hij tenminste honderd miljoen opleveren. De spelmaker ligt nog tot medio 2021 vast in Parijs, waardoor technisch directeur Patrick Kluivert geen haast heeft om hem te verkopen.

Bij PSG zit bovendien nog wat kwaad bloed. De Fransen zijn niet te spreken over het handelen van Juventus rond de mogelijke overgang van Blaise Matuidi vorige zomer. Die transfer viel uiteindelijk in het water. De zaakwaarnemer van Verratti zinspeelde eerder wel op een vertrek.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws