Ex-voorzitter Real reageert op operatie Hazard: Financiën Madrid zeer goed

Ex-voorzitter Real reageert op operatie Hazard: "Financiën Madrid zeer goed"

28-03-2017 23:00
1

Er gaat geen dag voorbij of het gerucht dat Eden Hazard op weg is naar Real Madrid klinkt. In de Engelse en Spaanse media is Hazard dinsdag wederom voer voor speculatie.

--> Rode Duivels spoelen Griekse ontgoocheling door in Rusland: 2,3 keer je inleg!

Marca liet al verstaan dat Chelsea – in tegenstelling tot twaalf maanden geleden – nu wel wil luisteren naar bod van Real Madrid. Marina Granovskaia, de rechterhand van Roman Abramovich, meldde Hazard al dat Chelsea wil meewerken aan een transfer.

Dat nieuws is in Madrid niet in dovemansoren oren gevallen. De Koninklijke wil deze zomer werk maken van de komst van Hazard. Volgens Daily Mail is 'Operatie Hazard' begonnen en zal de Spaanse topclub daar wel veel voor over moeten hebben.

Pogba
'De kans is groot dat Real Madrid meer moet betalen dan Manchester United voor Paul Pogba (United betaalde 110 miljoen euro aan Juventus, nvdr). Waarschijnlijk wordt voor de eerste keer in de geschiedenis de barriere van de 100 miljoen pond (circa 120 miljoen euro) gebroken.'

Voorlopig deed Real Madrid nog geen bod op Hazard, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Update 28/04 om 22.50: Oud-voorzitter van Real Madrid Ramon Calderon reageert op de transfergeruchten. Hij denkt dat een transferbedrag van 100 miljoen pond niet overdreven is. "Een transfer van 115 miljoen euro is nu de norm voor een topspeler en ik denk dat Chelsea dat ook in gedachten heeft voor Hazard. De financiën van Real Madrid zijn zeer goed, dus dat is geen probleem voor de club. Of Hazard zich zou moeten aanpassen? Goede spelers passen zich snel aan, daar zie ik geen enkel probleem", vertelt Ramon Calderon aan Talk Sports.

"Alles hangt van de speler af. Als hij zegt dat hij wil vertrekken, dan kunnen de gesprekken beginnen. Chelsea gaat uiteraard zeer veel geld vragen, zij kennen de markt maar al te goed", aldus ex-voorzitter Ramon Calderon