Bittere pil is nog niet doorgeslikt: Heb het nog altijd moeilijk met ontslag

Bittere pil is nog niet doorgeslikt: "Heb het nog altijd moeilijk met ontslag"

27-03-2017 23:07

Geen Filip Joos maandag in Extra Time. Bob Peeters verving de vaste analist. In het programma vroeg Frank Raes hoe het momenteel met Peeters gaat. Die gaf grif toe dat zijn ontslag bij Westerlo nog altijd niet volledig verteerd is.

Vorig seizoen kon Peeters Westerlo in Eerste Klasse houden. Dit jaar stuurde het bestuur van de club hem na enkele mindere resultaten weg. "Nee, ik ben nog niet over mijn ontslag. Een ontslag is altijd moeilijk. Zeker omdat ik vorig seizoen de club in de Jupiler Pro League hield."

"Het is moeilijk om het ontslag te verwerken. Ik voelde toch een soort van decompressie. Gelukkig kocht ik onlangs een stuk grond met een vijver. Die vijver zag er nog nooit zo goed uit", aldus Peeters met een kwinkslag. 

Onlangs zocht zijn ex-club Lierse een nieuwe trainer. "Hebben ze mij gecontacteerd? Nee, maar trainer zijn in de Proximus League is ook niet alles. Dan speel je kampioen (Lierse haalde onder Van Meir over twee periodes het meeste punten, nvdr) en dan wordt je toch nog ontslagen."

Hoe vult Peeters nu zijn dagen? "Momenteel fiets ik nog een beetje. Ik ben iemand die graag van het leven geniet. Als je dan niks doet, krijg je het zwaar."