Barcelona ziet toch af van 'droomversterking': Hebben al een uitstekend team

Barcelona ziet toch af van 'droomversterking': "Hebben al een uitstekend team"

27-03-2017 14:35
3

Hector Bellerin lijkt toch niet de nieuwe rechtsback van FC Barcelona te worden. De geboren Catalaan, momenteel in dienst van Arsenal, werd lange tijd gezien als de gedroomde kandidaat om de problemen rechts achterin bij de Spaanse grootmacht op te lossen. Sportief directeur Robert Fernandez denkt echter niet dat het tot een transfer zal komen.

"Hector is een goede speler, maar het zal erg moeilijk worden om hem te halen. Zeker omdat hij net zijn contract heeft verlengd tot medio 2022", aldus Fernandez in gesprek met El Mundo Deportivo. "We staan er altijd voor open om onze ploeg te versterken. Maar op dit moment hebben we al een uitstekend elftal."

De plotselinge ommezwaai van Fernandez is opmerkelijk. Eerder deze maand leek de sportief directeur van de Catalanen nog ruim veertig miljoen neer te willen tellen voor het voormalige jeugdproduct van Barcelona. Bovendien zit de regerend kampioen van Spanje op dit moment niet ruim in de rechterverdedigers: Aleix Vidal is zwaargeblesseerd, waardoor Sergi Roberto als enige volwaardige optie overblijft.