Spits van 'honderd miljoen' laat Arsenal en Chelsea in de kou staan: 'Ik blijf'

Spits van 'honderd miljoen' laat Arsenal en Chelsea in de kou staan: 'Ik blijf'

Gepubliceerd: maandag 27 maart 2017 om 10:34ma 27-03-2017 om 10:34

Andrea Belotti heeft de Europese top in de kou laten staan. De trefzekere spits verzekert namelijk dat hij ook volgend seizoen actief is voor Torino. Belotti werd in de media veelvuldig gelinkt aan grote Europese clubs.

De 23-jarige aanvaller kreeg van Tuttosport de vraag wat zijn plannen voor de toekomst zijn. "Natuurlijk blijf ik", aldus een duidelijke Belotti. "Ik wil bij Torino blijven. Sterker nog: ik zal bij Torino blijven volgend seizoen. Laat de fans dat maar weten!" Met die uitspraken gooit Belotti de deur dicht voor grootheden als Arsenal en Chelsea, die met hem in verband werden gebracht.

Bij Torino zullen ze wellicht een fles champagne opentrekken, want Belotti is met 22 doelpunten topscorer van de Serie A. Er werd ook al een prijskaartje van honderd miljoen op de spits geplakt. "Als een club met 100 miljoen euro over de brug komt, dan is er niet veel dat de president van Torino kan doen. Ook al hebben we ook te maken met de wil van de speler zelf. Torino doet er alles aan om hem te behouden, we zullen zien", zei trainer Sinisa Mihajlovic destijds.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws