Rode Duivel haalt hard uit: Bijna erger dan Andorra en Gibraltar

Rode Duivel haalt hard uit: "Bijna erger dan Andorra en Gibraltar"

27-03-2017 08:45

Griekenland is zaterdag een puntje komen halen in het Koning Boudewijnstadion, maar hun voetbal heeft geen harten gewonnen. Meer dan de bal wegtrappen deden de Grieken niet, maar één kans was genoeg voor een goal. Thibaut Courtois is niet mals over die speelstijl.

Courtois reageert in Het Belang Van Limburg erg ontzet over het spel van Griekenland en baalt dan ook van het tegendoelpunt. "Misschien niet geweldig verdedigd. We stonden te slapen, terwijl we wisten dat Mitroglou een goede spits is. Voor de rest kwamen ze hier enkel en alleen om te verdedigen. Het was bijna erger dan Andorra of Gibraltar. De Grieken zijn gekomen voor een punt en pakten bijna meer. Goed dat we gelijk maakten en zo leider in de poule blijven. Daar moeten we ons aan optrekken."

Bovendien was de scheidsrechter ook niet altijd Belgisch gezind. “We hebben tot het einde geprobeerd. Telkens gingen zij naar de grond en werden de kleine foutjes tegen ons gefloten. Romelu gebruikte een paar keer goed zijn lichaam, maar telkens vond de scheids het een overtreding. Vandaag mocht bijna niks. Beetje vervelend en het kwam ons ritme niet ten goede. Dit gelijkspel voelt aan als een nederlaag