Ex-Bruggeling heeft geen spijt van transfer: Alles leek perfect

Ex-Bruggeling heeft geen spijt van transfer: "Alles leek perfect"

27-03-2017 08:15

Bij de Belgische beloften heeft Johan Walem opnieuw een plaatsje gegeven aan Obbi Oulare. De boomlange spits heeft nochtans geen makkelijke periode achter de rug, vorig seizoen speelde hij nauwelijks en dit seizoen stuurde Zulte Waregem hem weg. Was zijn vertrek bij Club Brugge een fout?

Oulare ruilde Club Brugge in voor Watford, maar kreeg al snel spijt. "Iedereen heeft daar zijn mening over. De Premier League is en was mijn droom. Watford betaalde in 2015 een serieuze transfersom (bijna 9 miljoen euro, red.) en ik kreeg er het nummer tien. Bovendien kwamen er bij Club Brugge twee spitsen bij. Alles leek perfect in zijn plooi te vallen. Achteraf gezien was dat toch niet het geval. Maar dat is voetbal. Je leert van de keuzes die je maakt", vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

Met Willem II heeft hij nu wél de juiste keuze gemaakt, ook al trok ook STVV aan zijn mouw. "Het klopt dat meerdere clubs interesse hadden, maar uit respect zal ik hun namen niet noemen. Ik denk dat ik met Willem II de juiste keuze heb gemaakt. De Nederlandse competitie is een wereld van verschil met de Belgische. Een gesloten match heb ik er nog niet meegemaakt."

Oulare is echter nog altijd eigendom van Watford, in zijn achterhoofd blijft zijn Engelse droom spelen. "Ik heb nog vier jaar contract bij Watford. Ik ga ervan uit dat ik aan het einde van het seizoen met hen aan tafel ga zitten."