UPDATE: Conte heeft meer geluk dan Martinez, Courtois lijkt al beter

UPDATE: Conte heeft meer geluk dan Martinez, Courtois lijkt al beter

27-03-2017 21:35
1

Roberto Martinez zal opnieuw moeten puzzelen voor de vriendschappelijke wedstrijd van dinsdag tegen Rusland. De bondscoach zal het moeten stellen zonder Thibaut Courtois, Marouane Fellaini en Laurent Ciman. Alledrie waren ze nog basisspeler zaterdagavond tegen Griekenland (1-1).

Thibaut Courtois heeft last van een pijnlijk heup. Met Simon Mignolet heeft bondscoach Martinez natuurlijk een waardige vervanger. Laurent Ciman, die tegen Griekenland niet vrijuit ging hij het tegendoelpunt, heeft problemen met de knie. Hij wordt mogelijk vervangen door Thomas Vermaelen, die op die manier nog eens speelminuten kan vergaren.

Marouane Fellaini zal er ook niet bijlopen tegen Rusland. De lange middenvelder, opnieuw het mikpunt van kritiek tegen de Grieken, kampt met een pijnlijke teen. Hij werd zaterdagavond na een uur vervangen door Moussa Dembélé, die waarschijnlijk zal mogen starten tegen de Russen. 

België speelt dinsdagavond om 18 uur tegen Rusland in het Olympisch stadion in Sotchi. Eerder moesten Thomas Meunier, Kevin De Bruyne en Eden Hazard al afhaken. Zij zullen er ook tegen Rusland niet bijlopen.

Update 27/03 om 21.35: Door een probleem aan zijn heup kan Courtois dinsdag voor de Rode Duivels niet in actie komen tegen Rusland. Bij Chelsea hoeven ze gelukkig niet te panikeren. De Blues spelen dit weekend tegen Crystal Palace. Volgens Kristof Terreur van Het Laatste Nieuws wordt verwacht dat Courtois de match van zaterdag gewoon kan halen.