Ndidi nu al sensatie in Premier League: Uiteraard vond ik dat jammer

Ndidi nu al sensatie in Premier League: "Uiteraard vond ik dat jammer"

26-03-2017 19:15

Wilfred Ndidi ruilde in de winter Racing Genk in voor Leicester City. De stap naar de Premier League is aanzienlijk, maar Ndidi heeft daar bitter weinig last van.

Ndidi was al van bij zijn komst een basisspeler en maakt furore. Ook na het ontslag van Claudio Ranieri blijft hij een steunpilaar. "Ik vond het oprecht erg voor Ranieri dat hij de club moest verlaten. Maar ik hou me niet echt bezig met over trainers te praten. Ik ben hier enkel om te voetballen. Uiteraard vond ik het jammer toen hij vertrok, want hij lanceerde me bij Leicester. De sfeer in de kleedkamer was altijd goed en iedereen gaf steeds het maximale om de wedstrijden te winnen. Wanneer dat niet lukte, was iedereen triest", klinkt het bij The Daily Mail.

Bij Leicester denken ze eindelijk een opvolger te hebben gevonden voor N'Golo Kanté, die nu bij Chelsea actief is. "Ik heb mezelf nooit in de schoenen van Kanté geschoven. Ik heb een andere speelstijl dan hem en doe gewoon mijn eigen ding op het veld. Natuurlijk is hij een geweldige voetballer, dat toont hij ook dit seizoen bij Chelsea."