'Neymar kan voor 180 miljoen euro naar Premier League; manager blaast deal af'

'Neymar kan voor 180 miljoen euro naar Premier League; manager blaast deal af'

26-03-2017 14:15
1

Een wel héél opvallend transferverhaal rond Neymar. Chelsea-eigenaar Roman Abramovich zou met Barcelona hoogstpersoonlijk een akkoord hebben bereikt over een transfer van de Braziliaanse superster. The Blues zijn bereid om zo'n 180 miljoen euro (!) neer te tellen voor Neymar. Manager Antonio Conte ziet de komst van de aanvaller echter niet zitten, weet Tuttosport.

De steenrijke Abramovich is al jaren een groot bewonderaar van Neymar (25). Op eigen houtje ging hij in gesprek met de clubleiding van Barça en tot zijn eigen verbazing was men in Camp Nou bereid om mee te werken aan een zomerse overstap naar Londen. Kostenplaatje: zo'n 180 miljoen euro, een absoluut wereldrecord. Daarnaast zou de aanvoerder van Brazilië zo'n twintig miljoen euro per seizoen kunnen verdienen in de hoofdstad van Engeland.

Abramovich dacht Conte te verrassen met de komst van Neymar, maar Tuttosport weet dat de Italiaanse succesmanager helemaal niet zit te wachten op de dribbelaar. Hoewel Conte wel degelijk behoefte heeft aan offensieve versterkingen, is Neymar in zijn ogen niet de perfecte aanwinst. De vedette zou niet in zijn speelstijl passen. Conte ziet veel liever Real Madrid-aanvaller Alvaro Morata naar Stamford Bridge komen, schrijft The Sun. 

Lees ook: 'Real Madrid gaat voor nieuwe Galatico, Zidane rekent op komst Hazard'